Hier vindt u het totaal overzicht van alle nieuwe Honda motorfietsen van 2015.

Dit is slechts bedoeld als naslag voor de kleuren en specificaties, geldig voor modellen geleverd door Honda Nederland.

Voor ons actuele aanbod verwijzen wij u graag door naar het kopje "Onze voorraad nieuw en gebruikt"

 

Catalogus Honda 2015

Rijbewijs A1 (2)

Om het u gemakkelijke te maken hebben wij hierin alle Honda motoren geplaatst die voldoen aan de Rijbewijs Categorie A1.

Rijbewijs A2 (6)

Om het u gemakkelijke te maken hebben wij hierin alle Honda motoren geplaatst die voldoen aan de Rijbewijs Categorie A2.

Naked (3)

Fun en karakter. Daarvoor staan onze naked bikes.

Supersport (4)

Bij Honda combineren we graag kracht met verfijnde technieken, ook bij onze supersportmotoren.

Tour (1)

Ontspannen toeren en in alle comfort genieten van eindeloze trips, of sportief sturen met het comfort dat je nodig hebt om lange afstanden te overbruggen. Waar je passie ook ligt, in het Honda-gamma vindt je altijd een motor waarmee je jouw dromen waar kunt maken.

Roadsport (1)

Elke motorrijder heeft zijn eigen stijl en wensen. Ook sportieve motorrijders die graag vlot naar een verre bestemming wil rijden!Elke motorrijder heeft zijn eigen stijl en zijn eigen wensen. Ook sportieve motorrijders. De een rijdt graag met zijn knie aan de grond over het circuit, de ander rijdt liever vlot over de weg naar leuke bestemmingen, om zich daar op de mooiste stuurweggetjes uit te leven.

Adventure (7)

Avontuur bestaat nog. Voor de allroads van Honda is geen berg te hoog en geen avontuur te groot. Ook als het asfalt slechter wordt of een keer helemaal ontbreekt.

Cruiser (1)

De custom motoren van Honda maken elke dag en elke nacht tot een groot avontuur. Elke uitvoering is een verfijnd samenspel van de klassieke Amerikaanse custom styling en de modernste Honda-technieken.

Scooter (2)

Motorscooters zijn handig, vooral in de stad. Ze zijn licht en hebben een laag zwaartepunt, waardoor ze zeer gemakkelijk en flitsend door het stadsverkeer sturen.

Concepts (3)

Overzicht van alle 2015 Honda concept/prototype modellen.

Pols Motoren op Google+