• CRF450L-2019
  • CB500X-2019
  • X-ADV-2019
  • CRF1000L-2019
  • CRF1000L2-2019

Honda 2019 modellen

Zojuist heeft de Honda Motor Company de eerste nieuwe modellen voor 2019 vrijgegeven in de aanloop naar en op de internationale motorbeurs Intermot Keulen en Parijs Motorshow.

Wij verwachten nog meer nieuws tijdens de Eicma Motorshow in Milaan (november 2018).
Zodra er nieuws is van de Eicma milaan, publiceren wij deze informatie hierbij.

Wij als Honda dealer kunnen u deze informatie natuurlijk niet onthouden en hebben alles in het werk gesteld om de reeds beschikbare informatie hier te verwerken.

Nieuwe en gefacelifte modellen:

 

CONCEPTS

   

Prijs*

Neo Sports Café Concept

     

De nieuwe Neo Sports Café familie van Honda werd eerder dit jaar nog geïntroduceerd met een nieuwe CB125R, CB300R, CB1000R en CB1000R+ naked. De styling en de kenmerken van het Neo Sports Café concept worden omschreven als minimalistisch en uniek, met een mix tussen Sport en Naked machines, met een Café Racer inspiratie.

Op de Parijs MotorShow ‘Mondial’ staat deze week, in aanvulling op deze nieuwe familie, een concept model dat door Honda’s R&D ontwerp afdeling in Rome is ontwikkeld. In dit concept model komen zowel de sport als de Neo Sports Café elementen naar voren door een ultrakort kontje, een verticaal-gestapelde dubbele uitlaat, futuristische verlichting, vele details in het motorblok en moderne afwerking. Alle elementen die in essentie een pure Naked motorfiets kenmerken.

     
       

SUPERSPORT

   

 

CBR 1000 RR Fireblade (SP)

     

Na de volledige model update in 2017, is het tijd voor de Fireblade 'Next Stage Total Control' in 2019!
Voornamelijk de elektronica is volledig herzien: geoptimaliseerd voor circuit gebruik.

De HSTC en ABS zijn gemodificeerd, evenals de rijmodus Top Power, welke is verbeterd met input van het HRC MotoGP programma.
De Honda Selectable Torque Control (HSTC) en Wheelie Control functies zijn nu gescheiden, met een nieuwe 'W' indicator in het display.

De Grand Prix Red kleurstelling heeft een dikkere witte streep en iets meer 'tricolore' design, terwijl de Mat Zwarte versie (welke was gecombineerd met rode accenten) nu volledig zwart is geworden, met uitzondering van het Rode CBR logo.

     

CBR 650 R

     

De CBR650R is nieuw toegevoegd in het Sport-middenklasse segment.
De motor heeft nieuwe stijling. De scherpe, agressieve lijnen en uitstekende 'wings', een kortere achterzijde en compacte LED koplampen, zijn sterk gelijkend op die van de CBR1000RR Fireblade.
De CBR650R is 6kg lichter dan zijn voorganger, de CBR650F. Ook heeft hij een sportievere zithouding doordat de clip-ons 30mm naar voren zijn gepositioneerd en de voetsteunen meer omhoog en naar achteren.

De klassieke Honda 4 in lijn motor heeft 1.000 toeren meer bereik, resulterend in 5% meer top vermogen. Het piek vermogen komt hiermee op 70kW bij 12.000tpm.
Deze combinatie van uitstraling en prestaties geven de nieuwe CBR650R een welverdiende 'R' aanduiding.
Optioneel is er een 35kW kit leverbaar, zodat deze motor in de A2 rijbewijs catergorie gebruikt kan worden.

     

CBR 500 R

     

De CBR500R heeft een update gekregen waarbij de stijling meer op die van de CBR1000RR Fireblade is gaan lijken.
Technisch heeft de CBR500R een nieuwe achter schokbreker, assistent-slip koppeling, volledige LED verlichting en een gemoderniseerd LCD-scherm, voorzien van versnellingsindicatie, op-schakel indicatie en een nieuwe einddemper voor een rijker geluid.

     
       

NAKED

     

CB 1000 R

     
Honda's vlaggenschip binnen de 'Neo Sports Café' naked modellen zal nu ook beschikbaar worden in de kleur Sword Silver Metallic, zowel in de basis als in de '+' versie (o.a. handvatverwarming, diverse aluminium look accenten, single-seat, radiator grill en quick-shifter).      

CB 650 R

     

Met de introductie van de CB1000R, CB300R en de CB125R in 2018, brengt Honda nu ook de middenklasse motor naar het unieke 'Neo Sports Café' design. De stijling is modern en minimalistisch, een mix tussen Café Racer inspiratie en supercompacte 'trapezoid' vormen voor een oogverblindend effect. De 4-in-lijn motor volledig in het zicht, de specifieke ronde koplamp (full LED) en de gesculpteerde tank, zijn kenmerkend voor de 'Neo Sports Café' familie.

Bij de premium look, behoren premium specificaties: 41mm Showa upside-down 'Seperate Function' voorvork, radiaal gemonteerde remklauwen, Honda Selectable Torque Control (HSTC), assistent-slip koppeling en een ultra modern dashbord.

Het resultaat is een begerenswaardige middenklasse motor welke een unieke combinatie van uitstraling, prestaties en topklasse specificaties combineerd!

     

CB 500 F

     
De CB500F roadster heeft een scherpere stijling van voor tot achter gekregen, met meer nadruk op een scherpere neus en radiator panelen. De nieuwe radiator panelen integreren hierbij veel strakker in de lijn van de brandstoftank.
Technische updates omvatten o.a.: nieuwe achterschokbreker, assistent-slip koppeling, volledige LED verlichting, gemoderniseerd LCD display incl. versnellingsindicatie met opschakel indicatie en een nieuwe einddemper met een rijker uitlaat geluid.
     
       

ADVENTURE

 

   

Africa Twin Adventure Sports

     

De 2018 CRF1000L Africa Twin Adventure Sports was beschikbaar in een specifieke Tricolore kleurstelling, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Africa Twin. Voor 2019 is deze kleur behouden en aangevuld met Digital Silver Metallic.

Voor de Africa Twin Adventure Sports is de standaard Africa Twin als uitgangspunt genomen en daar alles aan toegevoegd wat lange afstandsrijders nodig kunnen hebben om het meeste uit hun avontuur te halen. Zij-aan-zij vergeleken is de Adventure Sports duidelijk hoger gebouwd, met een vlakker zadel en een rechtere rij houding. Daarnaast is er betere windbescherming, blokbescherming en grotere benzinetank.

Ook de 2019 Africa Twin Adventure Sports varianten zijn per direct via de officiële Honda dealers verkrijgbaar en behouden dezelfde prijs als in 2018.

   

 Vanaf:

€ 18.258,-

       

Africa Twin

     

Na de eerste introductie van de Africa Twin meer dan 30 jaar geleden is het model zich continu blijven ontwikkelen. Zo werd afgelopen jaar nog onder andere de versnellingsbak, uitlaat, Throttle By Wire (TBW) en HSTC-systeem vernieuwd, waardoor de response verbeterde en gewicht bespaard werd. Daarnaast waren er een groot aantal andere verbeteringen op design vlak, waaronder bredere voetsteunen, het ‘Dakar-look’ dashboard en de roestvrijstalen spaakwielen.

De 2019 CRF1000L Africa Twin zal beschikbaar zijn in drie nieuwe kleuren:
1)Glint Wave Blue Metallic (Tricolor)
2)Grand Prix Red (CRF Red)
3)Mat Ballistic Black Metallic
en is per direct beschikbaar via de officiële Honda dealers en behoudt dezelfde prijs als in 2018.

 

  Vanaf:
€ 16.158,- 

NC 750 X

     

Kleur-update:

Donkerder grijze zijpanelen en donker kleurige velgen geven de 'inzetbaar-voor-alles' motor een frisse nieuwe uitstraling.

    Vanaf:
€ 9.558,-

X-ADV

     

De X-ADV was een direct succes bij de introductie in 2017 en werd na 1 jaar al in 2018 verbeterd met meervoudig instelbare Honda Selectable Torque Control en een ‘G’ modus voor een schakelgedrag dat beter afgestemd is op Off-road/Adventure gebruik met de Dual Clutch Transmission.

In 2019 zal deze SUV der motorfietsen in drie kleuren beschikbaar zijn, waaronder het nieuwe opvallende ‘Camouflage’ groen en ‘Moonstone’ zilver.
1)Mat Moonstone Silver Metallic
2)Mat Armored Green Metallic
3)Mat Bullet Silver

De 2019 X-ADV is verkrijgbaar vanaf maart 2019 bij de officiële Honda dealers

   19YM X ADV MatGreen FRQ  € 14.058,-

CB 500 X

     

De gebruiksvriendelijkheid van de Honda CB500X is gemakkelijk te verklaren: een levendige twin die veel bruikbaar koppel produceert, pittig is bovenin en gekoppeld aan een chassis dat zowel in de stad als op de snelweg alle comfort biedt. De lange veerwegen filteren moeiteloos de oneffenheden weg, terwijl het stuur zorgt voor een rechte rijhouding en de juiste hefboomwerking biedt voor fantastische wendbaarheid.

Voor 2019 is de Honda CB500X compleet nieuw ontworpen. Met onder andere nieuwe en gedurfde off-road stijl, verbeterde windbescherming, langere veerwegen, een 19-inch voorwiel en een taps toelopend stuur. Het motorblok heeft meer kracht onderin en in het middengebied en beschikt nu tevens over een assist/slipper koppeling. Een nieuw LCD dashboard en de LED richtingaanwijzers maken de nieuwe Honda CB500X af.

De Honda CB500X is perfect inzetbaar voor zowel woon-werk verkeer als voor een tourrit tijdens het weekend. Met andere woorden: de CB500X is een echte ‘Adventure’ in elke zin van het woord.

De nieuwe CB500X zal beschikbaar zijn in drie kleuren:
1)Grand Prix Red
2)Matt Gunpowder Black Metallic
3)Pearl Metalloid White
en is vanaf februari 2019 verkrijgbaar bij de officiële Honda dealers

 

 2019 CB500X Rood2019 CB500X Wit2019 CB500X Mat Grijs

 € 8.158,-
       

TOUR

     

GL 1800 Goldwing

     
Synoniem voor de lange afstand reizen, comfort, luxe en kwaliteit over de laatste 40 jaar, is de Gold Wing in 2018 scherper, lichter en compacter geworden, met behoud van de reputatie als technologisch vlaggenschip met ontelbaar veel opties waaronder Apple CarPlay.    2019 GL1800 Blauw  
       

CUSTOM

     

Rebel

     
Honda's unieke 500cc custom krijgt 2 nieuwe kleuren: Pearl Cadet Grey en Matt Axis Grey Metallic.    19YM Rebel Gray FRQ  
       

MOTOR SCOOTER

     

Integra

     
De Honda Integra zal beschikbaar komen in de nieuwe kleur 'Pearl Glare White'.     € 11.258,-

SH 300i

     

Kijk rond in de grote steden van Europa en het valt meteen op dat twee letters overal weer opduiken: SH. Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren in de voorbije 34 jaar, is de SH-benaming een premium merknaam geworden in de Honda line-up, ondersteund door de kwaliteit en betrouwbaarheid die het merk typeren.

Het compacte doorstap design, de vlakke treeplank en de 16-inch wielen zijn kenmerkend, maar de SH300i heeft nog iets extra’s: een krachtig motorblok met een soepele gasrespons die de SH geschikt maakt voor gebruik in de stad én op de snelweg. In 2019 blijft het beproefde pakket van de SH300i in essentie onveranderd, maar er komen twee belangrijke troeven bij.

De eerste belangrijke extra troef voor de 2019 Honda SH300i is de Smart Key die nu zowel functioneert op de 35 liter topkoffer als op het contactslot. De Honda Selectable Torque Control (HSTC) verzekert een optimale grip op natte of gladde ondergrond.

In 2019 zal de SH300i in twee kleuren;
1) Matt Ruthenium Silver Metallic
2) Matt Cynos Grey Metallic
en vanaf januari bij alle officiële Honda dealers verkrijgbaar zijn.

    € 6.458,-

Forza 300

     

Ook afgelopen jaar nog werd de Honda Forza 300 compleet nieuw ontworpen, waarbij de scooter meer in de voetsporen treedt van zijn populaire en succesvolle kleine broertje; de Forza 125. Het natuurlijke luxe en comfort gevoel van de Forza 300 bleef behouden (oa door een nieuw elektrisch verstelbaar windscherm), waarbij hij nu lichter, smaller en sportiever geworden is.

De 2019 Forza 300 zal beschikbaar zijn in vier kleuren:
1) Crescent Blue Metallic
2) Mat Pearl Cool White
3) Mat Cynos Gray Metallic
4) Pearl Nightstar Black

Daarnaast wordt ook de Forza 300 nu standaard uitgerust met een 45 liter smart-key topkoffer. De Forza 300 is reeds verkrijgbaar.

    € 7.358,-

Forza 125

     

Honda’s Forza 125, hét aanvoerende model in het sport/GT scootersegment, werd specifiek ontworpen voor de veeleisende Europese klanten die op alle vlakken; zowel qua stijl, uitstraling, prestaties als uitrusting, het maximale verwachten. Sinds de introductie in 2015 heeft de Forza 125 alle verwachtingen overtroffen met een constante evolutie en ruim 30.000 verkochte eenheden.

Zo kreeg de Honda Forza 125 afgelopen jaar nog een complete restyling, elektrisch verstelbaar windscherm, meer opbergruimte onder het zadel, LED verlichting, smart-key optionele topkoffer en een nieuw dashboard.

Voor 2019 is de Honda Forza 125 beschikbaar in maar liefst vijf kleuropties;
1) Mat Carnelian Red Metallic / Black
2) Mat Cynos Gray Metallic / Mat Carbonium Gray Metallic
3) Mat Lucent Silver Metallic / Mat Pearl Pacific Blue
4) Mat Pearl Cool White / Mat Cynos Gray Metallic
5) Black / Mat Cynos Gray Metallic

Daarnaast wordt de Forza 125 nu standaard uitgerust met een 45 liter smart-key topkoffer, is reeds verkrijgbaar.

    € 6.558,-

SH 150 (incl. Topkoffer)

    € 4.158,-

PCX 125 (maart 2019)

    € 3.758,-

Vision 110i (maart 2019)

    € 2.858,-
       

LIGHT MOTORCYCLE

     

Super Cub 125

     

Een andere Honda en automotive icoon is natuurlijk de Super Cub. De allereerste Super Cub C100 werd geïntroduceerd in 1958. Bijna 60 jaar later in 2017, werd de 100 miljoenste Super Cub gebouwd en maakte deze mijlpaal het de meest populaire motorfiets die de wereld ooit gezien heeft. Door de jaren heen zijn de simpele basiselementen van de Super Cub als styling, betrouwbaarheid en pure bruikbaarheid bewaard gebleven. Voor 2018 is de Honda Super Cub compleet vernieuwd en terug beschikbaar in Europa. Met behoud van de beroemde en de uitermate toegankelijke prestaties en de unieke, tijdloze styling. Het koppelrijke 125cc motorblok is soepel en maakt gebruik van een semi-automatische versnellingsbak. Verder heeft de nieuwe Super Cub een nieuw frame, langere veerwegen, volledige LED-verlichting en een Smart-Key.

De bestverkochte motorfiets wereldwijd is als eerste in Europa zowel op de Intermot als de Parijs MotorShow te bewonderen. De nieuwe Honda Super Cub markeert op beide Shows de Europese Sales start en is in de Benelux verkrijgbaar vanaf november 2018.

 

 

 € 4.158,-
       

OFF ROAD / CROSS

     

 CRF 450 R

     
 De Honda CRF450R krijgt een grote boost in prestaties: 1,8kW meer vermogen en 2Nm meer koppel met een sterkere vermogensafgifte over het volledige toerenbereik. Dit dankzij een vernieuwde cilinderkop, inlaat en uitlaat. De CRF450R krijgt ook het drievoudig instelbare HRC Launch Control en diverse updates op verschillende gebieden. Zo werd de ophanging verbeterd, is er een nieuwe remklauw vooraan, gewichtsbesparing (-0,9kg) en het nieuwe Renthal Fatbar stuur dat bevestigd is op klemmen die vier instelmogelijkheden toelaten.    

€ 9.699,-
(excl. BPM) 

CRF 450 RX

     
       

CRF 450 L

     

 Met de CRF450R crossmotor als basis, heeft Honda’s nieuwe ‘dual-purpose’ motor een lichtgewicht frame. Volledig gericht op het leveren van optimale grip en een motorblok dat veel en bruikbare kracht levert over het hele vermogensgebied. De CRF450L biedt maximaal off-road plezier voor de hobbyrijder en is tegelijkertijd straatlegaal met een zijsteun, groter volume van de tank en LED-verlichting.

De nieuwe Honda CRF450L staat vanaf begin november 2018 bij de officiële Honda dealers.

    € 12.558,- 

CRF 250 R

     
 Eén jaar na de volledige vernieuwing van de CRF250R krijgt de kwartliter crossmotor een hele reeks updates op het vlak van prestaties en uiterlijk. Het vermogen onderin en in het middengebied krijgt een boost dankzij het 2 mm kleinere gasklephuis en andere profielen voor nokken en in- en uitlaatkanalen. Net zoals de Honda 450 krijgt de CRF250R drievoudig instelbare HRC Launch Control en drie rij-modi. Een nieuwe remklauw vooraan, het Renthal Fatbar stuur en de zwarte velgen maken de updates compleet.    

€ 8.999,-
(excl. BPM) 

CRF 250 RX

     
       

CRF 150 R

   

€ 5.690,-
(excl. BPM)

       

CRF 125 F

   

€ 2.890,-
(excl. BPM)

       

CRF 50 F

    € 1.890,-
(excl. BPM)

 

... Wij doen onze uiterste best om alles zo up-to-date mogelijk te houden!

Typefouten en (product)wijzigingen door Honda Motor Company voorbehouden!

*De vermelde prijs is inclusief BTW/BPM en alle onvermijdbare kosten à € 359,-

Marktplaats