• CRF450L-2019
  • CB500X-2019
  • X-ADV-2019
  • CRF1000L-2019
  • CRF1000L2-2019

Honda Summer Deals

De zomer is officieel in het land en dat vieren we bij Honda!
In juli en augustus heeft Honda verschillende acties op hun modellen. Voor ieder wat wils om de zomer nóg beter te maken.

Touring

De Gold Wing, Honda’s ultieme tourer, blijft heersen op het vlak van comfort en luxe. De huidige acties worden daarom ook wegens succes verlengd gedurende de zomer. Bij de aankoop van een nieuwe Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood) wordt er een inruilpremie van € 1.250 aangeboden. Toch maar eens langs een dealer voor meer informatie?

Street / Super Sport

Heb je de voorkeur voor een Street of eerder een Super Sport model? Geen probleem!
Ga je voor een stoere naked die het verschil maakt? Op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ krijg je een korting ter waarde van € 1.000. Boek snel een testrit bij de dealer en ontdek zijn buitengewone stuureigenschappen en prestaties.

Toch liever een gekuipte racer? De Fireblade is een sportmotor die gebouwd is voor de weg, het circuit en dagelijks gebruik, met een hoog vermogen en geavanceerde elektronica. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je momenteel een korting van maar liefst € 3.500. Je kan dus al pronken met een nieuwe Fireblade vanaf € 19.358!

Adventure

Ook de avonturiers slaan we niet over. Een perfecte metgezel, overal waar je gaat? De Africa Twin is hier ideaal voor, met 3 rij-modi, optionele DCT en een extra G-modus voor offroad-gebruik. Maar ook de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere bescherming staat altijd voor je klaar. De ideale motor dus om je zomer mee door te brengen. Nu tijdelijk heb je al een Africa Twin vanaf € 14.958!

Ontdek de voorwaarden en de overige Honda deals op de actiewebsite of contacteer de officiële Honda dealer.

Pols Motoren Waalwijk

Onze naam, Pols Motoren, gaat kort en krachtig over verkoop en service van/aan motoren, scooters en bromfietsen. Het is motoren, brommers en scooters wat de klok slaat. Tevens zijn wij exclusief Honda dealer voor de regio.

Wij hebben beschikking over een fraaie showroom en vier kantoorruimten voor verschillende doeleinden. Ook zijn de werkplaats en een groot onderdelen magazijn in het geheel opgenomen.

We zijn een klein maar hecht team. Ons deskundig personeel kan onze klanten de service bieden die ze van ons verwachten.

 

De kracht van onze zaak zit 'm in de service en het ruime assortiment. Ook voor onderhoud en reparatie van motoren en bromfietsen zit de klant op de eerste rij. Levering van onderdelen gaat bliksemsnel doordat er veel in voorraad is. Levering van Honda onderdelen binnen 24 uur is dan ook meer regel dan uitzondering!

Echte motorliefhebbers komen niet alleen vanwege onze motorfietsen maar ook voor de sfeer er omheen, dus u bent van harte welkom in onze fraaie en karakteristieke showroom, waarin elk type motor zijn eigen karakteristieke omgeving heeft!

Doordat wij officieel Honda Exclusief dealer zijn, zijn er vele voordelen waar u als klant baat bij heeft. Een officieel Merkdealer heeft alle technische kennis in huis om uw motor of scooter te repareren volgens de standaarden en professionaliteit van het merk. Dat komt omdat er vanuit het merk vaak eerst een technische cursus wordt gegeven voordat het voertuig daadwerkelijk verkocht mag worden. Daarnaast kunnen wij als dealer alle onderdelen voor uw voertuig snel en eenvoudig bestellen. Ook kan alleen een dealer ervoor zorgen dat uw garantiekwestie snel, zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld.

Helaas is gebleken dat er winkels (handelaren) zijn die zich voordoen als dealer terwijl ze dit in feite niet zijn. Zij hebben grote lichtreclameborden of stickers met de naam van het merk erop door hun winkel hangen, maar zijn in feite helemaal geen erkend dealer. Een echte dealer is onder andere te herkennen aan het (RAI) schildje dat bij de ingang hangt of de dealer stickers op de ramen bij de werkplaats. Mocht u twijfels hebben kijk dan bij het merk op de internet site, daar staat altijd een actueel dealer overzicht. Voor Honda Motoren kunt u hier opzoeken welke officieel dealer zich het dichtsbij uw woning bevind.

U kunt bij ons terecht met alle Honda motoren, van de kleinste tot de grootste!

Vision-Goldwing

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures!

Openingstijden:

 
Maandag: Gesloten    
Dinsdag: 09.00 : 18.00
Woensdag: 09.00 : 18.00
Donderdag: 09.00 : 18.00
Vrijdag: 09.00 : 20.00
Zaterdag: 09.00 : 17.00
Zondag: Gesloten    


Contact:

Pols Motoren B.V.
Tuinstraat 9
5144 NE WAALWIJK

T: 0416-332749
F: 0416-343724
M: info@polsmotoren.nl
W: www.polsmotoren.nl

KVK Tilburg: 18119411
BTW-nr: 005.880.567B01

Plan uw route door het vertrek adres onder het kaartje in te vullen.

Wie vindt u bij ons?

 
Frans Pols - Directie & Verkoop
Frans Pols - Directie & Verkoop
 

Frans Pols

Directie & Verkoop

"Ik ben al van jongs af aan een motorfanaat en ga nog regelmatig mee naar de crosswedstrijden om te supporten. Inmiddels al 30 jaar eigenaar van Pols Motoren. Ik heb in de loop der jaren al vele motoren van eigenaar zien wisselen."

Wil Pols - Administratie & kleding
Wil Pols - Administratie & kleding
 

Wil Pols

Administratie & Kleding

"Al jarenlang een bekend gezicht in het bedrijf. Ik geef graag advies over kleding en helmen. Daarnaast ben ik vaak op kantoor te vinden om de administratie op orde te houden."

Bart Pols - Verkoop & Internet Communicatie
Bart Pols - Verkoop & Internet Communicatie
 

Bart Pols

Verkoop & Internet Communicatie

"Naast het verkopen van motoren en bromfietsen ben ik zelf ook gepassioneerd motorrijder, niet alleen op straat, maar ook in het zand kunt u mij tegenkomen. In het verleden reed ik bij gelegenheid clubwedstrijdjes motocross in de klasse MX2 Senioren. Momenteel ga ik regelmatig een eindje rijden op straat. Een tourtocht of motorvakantie in de bergen is toch wel het mooiste rijden."

Jos Pols - Chef Werkplaats & Technisch Specialist
Jos Pols - Chef Werkplaats & Technisch Specialist
 

Jos Pols

Chef Werkplaats & Technisch Specialist
Honda certificering:

2017: Motorcycle EU Service Technician: Motorfiets

Jos over zijn werk in het familie bedrijf:
"Nadat ik eerst een tijdje in de showroom gewerkt heb, kwam ik erachter dat sleutelen toch wel meer mijn interesse had. Ik ben toen de monteurs opleiding gestart en inmiddels afgestudeerd Technisch Specialist. Naast het sleutelen in de werkplaats rijd ik bij gelegenheid nog motocross wedstrijden bij de MON. Komend jaar rijd ik, net als de afgelopen jaar bij de MX Open Inter klasse. Dit is de hoogst haalbare klasse bij de MON. Naast de crosswedstrijden ben ik ook veel op mijn VFR te vinden."

Stan Peeters - 1e Monteur & Technisch Specialist i.o.
Stan Peeters - 1e monteur & Technisch Specialist i.o.
 

Stan Peeters

1e Monteur & Technisch Specialist

Stan over zijn werk:
"Motoren en motorrijden is mijn passie, naast het sleutelen aan allerhande diverse motoren ben ik ook veel op het circuit te vinden met circuit dagen."

anoniem
Ties Bogaardt - Leerling Motorfietstechniek
 

Ties Bogaardt

Motorfietstechniek i.o.

Ties over zijn beroepskeuze:
"Ik heb na 3 jaar in de media-design sector te hebben gewerkt en geleerd dat ik iemand ben die niet achter een bureau thuis hoort. Altijd heb ik al een passie gehad voor motoren. Om mij heen vertelde men mij dat ik me zou moeten laten omscholen tot monteur. De interesse was gewekt en dat is de reden dat ik nu de opleiding volg."

 

 

 

 

 

 

 

Meer artikelen...

Marktplaats