Polsmotoren B.V. - Algemeen
  • CRF1100-Range
  • CBR1000RR-R-Marquez
  • CMX500 Rebel
  • CRF1100-L1
  • CBR1000RR-R-Grid-Front
  • CRF1100-L4
  • CBR1000RR-R-Grid-Side

Recall CRF1000 / CRF1100 Adventure Sports Brandstoftank

2 februari 2021, Honda Motor Co. heeft de aankondiging gedaan van de Recall 3LK.

Het blijkt dat bij de CRF1000 AS en de CRF1100 AS modellen (met de grote brandstoftank), er vervuiling in de tank kan komen door loslatende Zink-oxide van de lasnaden.

Lees meer

Pols Motoren Waalwijk

Onze naam, Pols Motoren, gaat kort en krachtig over verkoop en service van/aan motoren, scooters en bromfietsen. Het is motoren, brommers en scooters wat de klok slaat. Tevens zijn wij exclusief Honda dealer voor de regio.

Wij hebben beschikking over een fraaie showroom en vier kantoorruimten voor verschillende doeleinden. Ook zijn de werkplaats en een groot onderdelen magazijn in het geheel opgenomen.

We zijn een klein maar hecht team. Ons deskundig personeel kan onze klanten de service bieden die ze van ons verwachten.

 

De kracht van onze zaak zit 'm in de service en het ruime assortiment. Ook voor onderhoud en reparatie van motoren en bromfietsen zit de klant op de eerste rij. Levering van onderdelen gaat bliksemsnel doordat er veel in voorraad is. Levering van Honda onderdelen binnen 24 uur is dan ook meer regel dan uitzondering!

Echte motorliefhebbers komen niet alleen vanwege onze motorfietsen maar ook voor de sfeer er omheen, dus u bent van harte welkom in onze fraaie en karakteristieke showroom, waarin elk type motor zijn eigen karakteristieke omgeving heeft!

Doordat wij officieel Honda Exclusief dealer zijn, zijn er vele voordelen waar u als klant baat bij heeft. Een officieel Merkdealer heeft alle technische kennis in huis om uw motor of scooter te repareren volgens de standaarden en professionaliteit van het merk. Dat komt omdat er vanuit het merk vaak eerst een technische cursus wordt gegeven voordat het voertuig daadwerkelijk verkocht mag worden. Daarnaast kunnen wij als dealer alle onderdelen voor uw voertuig snel en eenvoudig bestellen. Ook kan alleen een dealer ervoor zorgen dat uw garantiekwestie snel, zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld.

Helaas is gebleken dat er winkels (handelaren) zijn die zich voordoen als dealer terwijl ze dit in feite niet zijn. Zij hebben grote lichtreclameborden of stickers met de naam van het merk erop door hun winkel hangen, maar zijn in feite helemaal geen erkend dealer. Een echte dealer is onder andere te herkennen aan het (RAI) schildje dat bij de ingang hangt of de dealer stickers op de ramen bij de werkplaats. Mocht u twijfels hebben kijk dan bij het merk op de internet site, daar staat altijd een actueel dealer overzicht. Voor Honda Motoren kunt u hier opzoeken welke officieel dealer zich het dichtsbij uw woning bevind.

U kunt bij ons terecht met alle Honda motoren, van de kleinste tot de grootste!

Vision-Goldwing

COC aanvraag of Bouwjaar verklaring

Heeft u een COC aanvraag of een Bouwjaar verklaring nodig voor het invoeren van uw Honda motorfiets via de RDW?
Bent u via Honda Benelux doorverwezen naar het officiƫle dealerkanaal?

Dan kunnen wij u hierbij helpen.

Om de aanvraag zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen, vragen wij u onderstaande link te gebruiken, aandachtig door te lezen en middels de 'Download' knop het PDF formulier in te vullen.

Deze dient u bij ons aan te leveren, waarna wij de aanvraag bij Honda voor u doen. Dit kunt u niet rechtstreeks zelf doen.

Link COC verklaring aanvragen voor Honda producten

Let op:
voor de COC aanvraag kan het voorkomen dat Honda kosten in rekening brengt, deze dient u bij ons af te rekenen.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures!

Telefonisch bereikbaar:

Maandag gesloten    
Dinsdag 09:00 | 18:00
Woensdag 09:00 | 18:00
Donderdag 09:00 | 18:00
Vrijdag 09:00 | 18:00
Zaterdag 09:00 | 17:00
Zondag gesloten    

 

Wegens de Lockdown is onze showroom t/m 19 januari 2021 gesloten.

Uiteraard kunt u via telefoon en online artikelen bestellen en laten bezorgen.

De werkplaats is op afspraak* open.
*Wachtafspraken zijn helaas niet mogelijk.

Contact:

Pols Motoren B.V.
Tuinstraat 9
5144 NE WAALWIJK

T: 0416-332749
F: 0416-343724
M: info@polsmotoren.nl
W: www.polsmotoren.nl

KVK Tilburg: 18119411
BTW-nr: NL005.880.567B01

Marktplaats