• 2014-nc750s-banner
  • 2014-cbr650f-banner
  • 2014-cb650f-banner
  • 2015 CRF1000L Banner

Honda 2019 modellen

Zojuist heeft de Honda Motor Company de eerste nieuwe modellen voor 2019 vrijgegeven in de aanloop naar en op de internationale motorbeurs Intermot Keulen en Parijs Motorshow.

Wij verwachten nog meer nieuws tijdens de Eicma Motorshow in Milaan (november 2018).
Zodra er nieuws is van de Eicma milaan, publiceren wij deze informatie hierbij.

Wij als Honda dealer kunnen u deze informatie natuurlijk niet onthouden en hebben alles in het werk gesteld om de reeds beschikbare informatie hier te verwerken.

Nieuwe en gefacelifte modellen:

 

CONCEPTS

   

Prijs*

Neo Sports Café Concept

     

De nieuwe Neo Sports Café familie van Honda werd eerder dit jaar nog geïntroduceerd met een nieuwe CB125R, CB300R, CB1000R en CB1000R+ naked. De styling en de kenmerken van het Neo Sports Café concept worden omschreven als minimalistisch en uniek, met een mix tussen Sport en Naked machines, met een Café Racer inspiratie.

Op de Parijs MotorShow ‘Mondial’ staat deze week, in aanvulling op deze nieuwe familie, een concept model dat door Honda’s R&D ontwerp afdeling in Rome is ontwikkeld. In dit concept model komen zowel de sport als de Neo Sports Café elementen naar voren door een ultrakort kontje, een verticaal-gestapelde dubbele uitlaat, futuristische verlichting, vele details in het motorblok en moderne afwerking. Alle elementen die in essentie een pure Naked motorfiets kenmerken.

     
     

 

SUPERSPORT

   

 

       

NAKED

     
       

ADVENTURE

 

   

Africa Twin Adventure Sports

     

Dit jaar nog werd aan het populaire Adventure Segment van Honda de Africa Twin Adventure Sports toegevoegd. De grote broer van de Africa Twin met nόg meer Adventure aspiraties, door onder andere de lange veerwegen en de vergrote tank / bereik, die in verkoopaantallen niet onder doet voor de standaard Africa Twin.

De Honda Africa Twin Adventure Sports krijgt met het nieuwe ‘Silver Metallic’ er een mooie en geavanceerde kleur bij om uit te kiezen. 

     
       

Africa Twin

     

Een van de meest gekende en populaire modellen uit de Honda line-up is de Africa Twin. Het geheim van de veelzijdigheid van de Honda Africa Twin start bij het motorblok. De vierkleps 998cc Unicam paralleltwin is zeer breed inzetbaar en erg compact. Deze allround prestaties, serieuze off-road capaciteiten en betoverende looks hebben de afgelopen jaren al meer dan 36.000 eigenaren kunnen aantrekken. (Europese cijfers, vanaf het vernieuwde model in 2016).

Voor de standaard Africa Twin zijn de 2019 kleuren gewijzigd. Zo krijgt de matzwarte versie nu goudkleurige velgen, leent de Tricolore versie het mooie ‘Royal Blue’ van de Adventure Sports en zijn de Africa Twin logo’s nu zwart.

 

   
       

TOUR

     
       

LIGHT MOTORCYCLE

     

Super Cub 125

     

Een andere Honda en automotive icoon is natuurlijk de Super Cub. De allereerste Super Cub C100 werd geïntroduceerd in 1958. Bijna 60 jaar later in 2017, werd de 100 miljoenste Super Cub gebouwd en maakte deze mijlpaal het de meest populaire motorfiets die de wereld ooit gezien heeft. Door de jaren heen zijn de simpele basiselementen van de Super Cub als styling, betrouwbaarheid en pure bruikbaarheid bewaard gebleven. Voor 2018 is de Honda Super Cub compleet vernieuwd en terug beschikbaar in Europa. Met behoud van de beroemde en de uitermate toegankelijke prestaties en de unieke, tijdloze styling. Het koppelrijke 125cc motorblok is soepel en maakt gebruik van een semi-automatische versnellingsbak. Verder heeft de nieuwe Super Cub een nieuw frame, langere veerwegen, volledige LED-verlichting en een Smart-Key.

De bestverkochte motorfiets wereldwijd is als eerste in Europa zowel op de Intermot als de Parijs MotorShow te bewonderen. De nieuwe Honda Super Cub markeert op beide Shows de Europese Sales start en is in de Benelux verkrijgbaar vanaf november 2018.

 

 

 
       

OFF ROAD / CROSS

     

 CRF 450 R

     
 De Honda CRF450R krijgt een grote boost in prestaties: 1,8kW meer vermogen en 2Nm meer koppel met een sterkere vermogensafgifte over het volledige toerenbereik. Dit dankzij een vernieuwde cilinderkop, inlaat en uitlaat. De CRF450R krijgt ook het drievoudig instelbare HRC Launch Control en diverse updates op verschillende gebieden. Zo werd de ophanging verbeterd, is er een nieuwe remklauw vooraan, gewichtsbesparing (-0,9kg) en het nieuwe Renthal Fatbar stuur dat bevestigd is op klemmen die vier instelmogelijkheden toelaten.    

€ 9.699,-
(excl. BPM) 

CRF 450 RX

     
       

CRF 450 L

     

 Met de CRF450R crossmotor als basis, heeft Honda’s nieuwe ‘dual-purpose’ motor een lichtgewicht frame. Volledig gericht op het leveren van optimale grip en een motorblok dat veel en bruikbare kracht levert over het hele vermogensgebied. De CRF450L biedt maximaal off-road plezier voor de hobbyrijder en is tegelijkertijd straatlegaal met een zijsteun, groter volume van de tank en LED-verlichting.

De nieuwe Honda CRF450L staat vanaf begin november 2018 bij de officiële Honda dealers.

    € 12.258,- 

CRF 250 R

     
 Eén jaar na de volledige vernieuwing van de CRF250R krijgt de kwartliter crossmotor een hele reeks updates op het vlak van prestaties en uiterlijk. Het vermogen onderin en in het middengebied krijgt een boost dankzij het 2 mm kleinere gasklephuis en andere profielen voor nokken en in- en uitlaatkanalen. Net zoals de Honda 450 krijgt de CRF250R drievoudig instelbare HRC Launch Control en drie rij-modi. Een nieuwe remklauw vooraan, het Renthal Fatbar stuur en de zwarte velgen maken de updates compleet.    

€ 8.999,-
(excl. BPM) 

CRF 250 RX

     
       

CRF 150 R

   

€ 5.690,-
(excl. BPM)

       

CRF 125 F

   

€ 2.890,-
(excl. BPM)

       

CRF 50 F

    € 1.890,-
(excl. BPM)

 

... Wij doen onze uiterste best om alles zo up-to-date mogelijk te houden!

Typefouten en (product)wijzigingen door Honda Motor Company voorbehouden!

*De vermelde prijs is inclusief BTW/BPM en alle onvermijdbare kosten à € 359,-

Pols Motoren op Google+