• 2014-nc750s-banner
  • 2014-cbr650f-banner
  • 2014-cb650f-banner
  • 2015 CRF1000L Banner
  • honda press info

UPS Access PointKiala-service

Als Pols Motoren hebben wij ervoor gekozen om een extra service aan te bieden: UPS Access point (voorheen Kiala).

Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons de bestelde pakketten afhalen en, indien nodig, ook retour brengen. Zorg voor een vlotte afhandeling wel voor een correct gesloten pakket. Om veiligheidsredenen mogen en kunnen wij geen aangeleverde pakketen dichtmaken. Houdt er ook rekening mee dat het kan zijn dat u moet betalen voor het retour sturen van een pakket, de webshop waar u het besteld heeft kan u daar meer over vertellen.

Wat houdt UPS Access Point / Kiala in?

Voor nog meer specifieke informatie en het volgen van uw pakketen verwijzen wij u graag door naar www.kiala.nl

Pakjes ontvangen & terugsturen waar & wanneer het u uitkomt!

U bestelt op afstand (bijvoorbeeld via internet) bij H&M, Esprit of Klingel? Vanaf het moment dat uw pakket is verzonden, wordt het in de regel binnen een werkdag geleverd in een door u gekozen UPS Access Point. Op die manier kunt u uw pakket afhalen op het tijdstip en de plaats van uw keuze.

Pakjes verzenden op een eenvoudige en voordelige manier!

U verkoopt op eBay of andere verkoopsites? U verstuurt pakjes naar uw oom in Rotterdam, of naar een zakenrelatie in Frankrijk? Met UPS verstuurt u uw pakjes voortaan voordelig, in alle eenvoud waar en wanneer u wilt binnen Nederland en de rest van de EU. UPS, dat is elke dag miljoenen pakjes behandeld via UPS Access Points in diverse landen!

Klik hier voor een uitgebreide video met instructies hoe u het pakket juist aanmaakt en aanlevert.

De keuze voor een groenere levering!

Bent u milieubewust? Kies dan voor UPS.

Volgens een recent onderzoek van het VIL (Vlaams Instituut voor de Logistiek), kan een levering via Kiala de CO2-uitstoot met
60 % verminderen in vergelijking met thuisbezorging.

Als u daarbovenop geen omweg maakt bij het ophalen van uw pakket of kiest voor een milieuvriendelijk transportmiddel (fiets, te voet) , kunt u de CO2-uitstoot nog verder terugdringen, tot 81 % minder CO2.

Meer informatie over CO2 bewust?

Update Oktober 2017:

Kiala gewijzigd in UPS. Kiala is overgenomen door UPS, de wereldwijde pakket verzendservice. Alle pakketten worden voortaan via UPS getransporteerd.

Verzend instructies toegevoegd. Om het voor u en ons nog eenvoudiger te maken, hebben wij een filmpje ingevoegd met de instructies hoe u het pakket het snelst verzendklaar kan aanleveren.

Pols Motoren op Google+